La UEI disposa de dues aules perfectament equipades per dur a terme la formació de la seva empresa, una amb capacitat de 16 persones i una altra per 20. 

A la Unió Empresarial ens adaptem al tipus de muntatge que vostè necessiti i ens fem càrrec de tota la organització. 

Disposem de dues aules d'informàtica amb capacitat de 15 persones cadascuna 

EXEMPLES D'ESDEVENIMENTS QUE S'HAN DUT A TERME 

La Unió Empresarial disposa de 5 sales de reunions de diferents tipus que s'adaptaran a totes les necessitats de la seva empresa. Ideals per entrevistes, reunions amb clients i proveïdors, reunions de personal, etc... 

Capacitat 150 persones 

Li oferim dues possibilitats: 

 
 

- Llogar únicament l'espai i encarregar-se de tot el material i gestió de l'acte. 

 
 

- Llogar l'espai i despreocupar-se de la totalitat o part de la organització. Desde la UEI ens podem encarregar del muntatge de sala, del material (d'oficina, informàtic, tècnic, decoració, etc...) i també del coffee break, càtering, lunch, etc.. 

SALES I SERVEIS 

Els espais per esdeveniments de la Unió Empresarial, ofereixen el lloc ideal per l'èxit de la seva reunió a la zona del Vallès Oriental.  

 
 

Les nostres 10 sales  són perfectes per reunions amb clients i/o proveïdors, presentacions comercials, formació o altres jornades. 

 
 

Contacti amb nosaltres, li oferim totes les facilitats per a que pugui disposar de les SALES I AULES de la UEI-CERCLEM TOTALMENT EQUIPADES, amb APARCAMENT PROPI I MOLT BEN COMUNICADES 

 
 

Per més informació: 93 860 47 00 o gestio@uei.cat 

SALES DE REUNIONS 

AULES D'INFORMÀTICA 

AULES 

SALA D'ACTES 

ENS ENCARREGUEM DE TOT 

LLOGUER D'ESPAIS