El CIM-UPC aplicarà condicions preferents als associats de la UEI en determinats serveis i programes formatius. Els associats gaudiran de descomptes en la matrícula dels cursos organitzats pels diferents programes de formació de CIM UPC 

SERVEIS I PROGRAMES FORMATIUS 

MAIL BOXES ETC. és una empresa dedicada als serveis de transport nacional i internacional i serveis de disseny gràfic i impressió. 

 
 

 

Tots els associats de la UEI tenen condicions preferents en els seus serveis. 

SERVEIS DE TRANSPORT I DISSENY GRÀFIC I IMPRESSIÓ 

Un conveni de col·laboració amb AIT Language School, una empresa dedicada a la formació d'idiomes. Aquest conveni ofereix a tots els socis de la Unió Empresarial i dels seus gremis i associacions adherides, condicions avantatjoses com: Matrícula gratuïta, 10% de dte. en el preu/hora en classes d'idiomes impartides en l'empresa, 15% en el preu de les classes particulars en els centres de l'Ametlla i La Garriga, 25% de dte en el material del curs, entre d'altres. 

 
 

Més informació 

FORMACIÓ IDIOMES 

El Viver de Bell-Lloc és una fundació que té com a missió, promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental de la comarca del Vallès Oriental, mitjançant la realització de projectes empresarials.  

 
 

Gràcies al conveni signat amb la UEI, la contractació dels seus serveis per les empreses associades tindrà avantatges. 

COL·LABORACIÓ AMB FUNDACIÓ 

El Mas de Sant Lleí és una finca privada situada a Vilanova del Vallès amb més de 40 hectàrees, que acullen una magnífica casa senyorial del s. XII amb unes vistes espectaculars. La finca ofereix una gastronomia tradicional i acurada, presentada de forma innovadora i creativa. 

 
 

Aquesta masia, és l'escenari de la nostra Nit Empresarial - Premis UEI, i ofereixen a tots els associats l'aperitiu gratuït en el menú de gala. 

SOPARS I DINARS D'EMPRESA 

CATALANA OCCIDENTE és una empresa dedicada a les assegurances.  Oferirà els seus serveis amb condicions preferents, a tots els associats de la Unió Empresarial. 

SECRILIM és una empresa amb més de 40 anys d'experiència al servei de la neteja. Els serveis de Secrilim van orientats a dues línies: manteniments generals de qualsevol instal·lació i actuacions puntuals, disposant del personal altament qualificat i la logística pròpia per oferir aquests serveis. Els associats de la UEI podran gaudir d'aquest servei amb un tracte preferencial i unes condicions avantatjoses. 

SERVEIS DE NETEJA 

EIX II és un estudi d'arquitectura, projectes i reformes, reparació, manteniment i avaries. 

Tots els associats a la Unió Empresarial, tenen un estudi i assessorament gratuït i també un servei immediat confirmat. 

REFORMES I CONSTRUCCIONS 

L'Espai Wellness és un centre esportiu i de bellesa de referència a la comarca del Vallès Oriental. Tots els associats a la Unió Empresarial, tenen un 10% de descompte addicional en el cas de pagament anual. En cas de fer pagament mensual, obtindràn un 50% de descompte a la matrícula. 

AEQ neix amb la vocació de treballar amb les PIMES en la implantació de Sistemes de Gestió de la Qualitat i Sistemes de Gestió Mediambiental. 

 
 

Amb el conveni establert amb la UEI, AEQ ofereix als socis una primera consulta gratuïta i 10% de descompte en els serveis facturats. 

BELLAVISTA ENGINYERIA és una empresa dedicada a la realització de projectes d'enginyeria i construcció en l'àmbit industrial, comercial, d'habitatges, medi ambient, telecomunicacions i instal·lacions en general. 

 
 

A través de la UEI, obtindrà assessorament GRATUÏT i altres descomptes. 

La Unió Empresarial li proposa dues empreses per a la gestió de prevenció en riscos laborals a la seva empresa, totes dues li ofereixen unes condicions millorades per ser associat. 

La Mútua, és la única entitat asseguradora del Vallès Oriental amb un centre clínic de medicina privada d'alta qualitat, situat al cor de Granollers.  

Sota una experiència de més de 50 anys al servei dels seus mutualistes, ofereixen preus especials a tots els associats a la Unió Empresarial. 

 
 

Li ofereix tarifes personals i també per als seus treballadors. 

1. BANC SABADELL 

0 Comissions i altres condicions millorades per empreses. 

2. BBVA 

0 comissions per: 

- Ingrés de xecs i Emissió de Transferències Nacionals 

- Administració i manteniment del compte 

- Targeta de crèdit 

- Altres condicions millorades per empreses 

3.  IBERCAJA 

Condicions millorades clickar AQUI 

4.  BANC POPULAR 

CENTRE ESPORTIU I DE BELLESA 

CONSULTORA EN QUALITAT I MEDI AMBIENT 

Tribosa té 30 anys d'experiència en la fabricació, distribució i aplicació de resines d'epoxi i sanitàries. Més de 2.000.000 m2 de revestiment de paviments industrials, avalen la resistència i durabilitat dels seus morters d'epoxi. 

 
 

Ofereix preus de fabricant per tots els associats. 

TRACTAMENT PER A SÒLS INDUSTRIALS 

SERVEIS D'ENGINYERIA I ARQUITECTURA 

- Serveis de neteja 

- Reformes i construccions 

- Sopars i dinars d'empresa 

- Col·laboració amb Fundació 

- Idiomes 

- Serveis de Transport i disseny gràfic i impressió 

- Serveis i programes formatius 

Si vostè està interessat en demanar hora amb algún dels nostres assessors, només cal que es posi en contacte amb nosaltres a través del següent formulari. 

Nom
Empresa
Telèfon
E-mail
Demana'ns hora

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS 

SANITAT PRIVADA 

ASSEGURANCES VEHICLES/EMPRESA/LLAR 

ENTITATS FINANCERES 

La UEI li apropa una targeta per pagar autopistes i carburants a més de 3.000 benzineres del territori nacional amb els següents descomptes:  

 
 

- Fins a 10 cts. de dte. per litre de GASOIL i fins 7 cts. de dte per litre en BENZINA. Dispositius VÍA-T Gratuïts. 

CARBURANTS 

- Carburants 

- Entitats financeres 

- Assegurances vehicles/empresa/llar 

- Sanitat privada 

- Prevenció de riscos laborals 

- Serveis d’enginyeria i arquitectura 

- Tractament per a sòls industrials 

- Consultora en qualitat i medi ambient 

- Centre esportiu i de bellesa 

FORMULARI DE CONTACTE 

EL QUE OFEREIXEN 

ACORDS I DESCOMPTES PER ASSOCIATS